TV-tip: de Italiaanse serie Summertime staat nu op Netflix
Terug naar overzicht

De Italiaanse serie Summertime staat nu op Netflix

De ene goede Italiaanse serie na de andere volgt op Netflix. Vanaf 29 april is Summertime de nieuwe serie die je wil zien.

Zit je nog middenin de misdaadserie Il Processo? Nu hoef je niet meer na te denken over wat je daarna gaat kijken. Dat wordt Summertime. Kom je meteen in een zomerse stemming.

Gebaseerd op een boek
De achtdelige serie is gebaseerd op het boek Tre metri sopra il cielo van Federico Moccia.

Onmiskenbare aantrekkingskracht
Vijf jongeren (Summer, Ale, Dario, Edo en Sofia) vieren vakantie aan de Adriatische kust in hartje zomer. Tussen Ale en Summer laait de liefde op. Ze komen uit heel verschillende werelden, maar een onmiskenbare aantrekkingskracht brengt hen samen. De lange zomer voert hen weg van wie ze ooit waren en wat ze kenden.

Bekijk vast de trailer

Verlang jij ook naar vakantie?
Wij dromen vast van een vakantie in Italië. Droom nu, reis later! Doe vast inspiratie op in ons nieuwste magazine waarin ook veel leuke verhalen, interviews en natuurlijk lekkere Italiaanse recepten staan. Bestel het nieuwste magazine in onze webshop (nu zonder verzendkosten!) of koop ‘m vanaf 4 mei in een winkel bij jou in de buurt.

LEES OOK:

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste tips en nieuwtjes uit Italië? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!