Vliegen naar Sardinië wordt vanaf zomer 2018 nóg makkelijker
Terug naar overzicht
vliegen naar Sardinië

Ook Sardinië wordt in 2018 beter bereikbaar

De vliegtuigmaatschappijen blijven strooien met nieuwe Italiaanse bestemmingen voor het zomerseizoen van 2018. Na Sicilië (vanuit Maastricht) en Lamezia Terme (Calabrië, vanuit Rotterdam), werd deze week bekend dat Corendon gaat vliegen naar Sardinië vanaf volgend jaar zomer.

Alghero: het noordwesten van Sardinië

Corendon Dutch Airlines gaat vanaf april 2018 tot en met november 2018 drie keer per week vanaf Schiphol, en één keer per week vanaf Maastricht Aachen Airport in ruim tweeënhalf uur naar Alghero vliegen, in het noordwesten van het eiland. Naast de vluchten biedt Corendon in de plaats Castelsardo een viertal viersterren-accommodaties aan. Sardinië is hiermee het tweede Italiaanse eiland dat de reisorganisatie aanbiedt.

Badplaats Castelsardo

Het typisch Italiaanse badplaatsje Castelsardo ligt op een vulkanische rots aan de noordkust van Sardinië. Het dorp bestaat uit smalle straten, een oud kasteel, vele kleurrijke huisjes, boetieks en tientallen restaurantjes. In de omgeving van Castelsardo vind je prachtige zandstranden met kristalhelder water. Het is de perfecte uitvalsbasis om ook (een deel van) de rest van het eiland te verkennen. Sardinië is dé ultieme bestemming voor roadtrips.

Vliegen naar Sardinië

Corendon is de enige luchtvaartmaatschappij die vanuit Amsterdam en Maastricht naar Alghero vliegt. Check de website van Corendon voor meer informatie over vliegtijden en -tickets. Check Google Flights voor alle vluchten van en naar Sardinië.

Inspiratie voor een vakantie naar Sardinië

Wil je alvast inspiratie voor een vakantie naar Sardinië? Lees dan ook nog even deze artikelen:

Locatie foto: Orosei, Sardinië
Fotocredits: Florian Bernhardt