Zo maak je zelf thuis het lekkerste ijs in een handomdraai
Terug naar overzicht
Italiaans ijs

Zo maak je zelf thuis het lekkerste ijs in een handomdraai

Wat is het toch heerlijk als je een goede ijssalon in de buurt hebt. Waar het ijs ter plekke bereid wordt, er  pure smaken worden gemaakt en natuurlijke grondstoffen worden gebruikt. 

Maar soms ben je gewoon thuis in de tuin. Het is mooi weer. Je hebt eigenlijk helemaal geen zin om de deur uit te gaan. Maar een ijsje zou de feestvreugde wel aanzienlijk verhogen. Je hebt een ijsmachine, maar het koelelement ligt niet in de vriezer. Bovendien heb je het ding al lang niet gebruikt, want er komen waterige ijsjes uit.

CUBE ijsmachine
Op jacht naar de beste ingrediënten om ijs te maken, kwamen de ijsmakers van hej hej in Italië per toeval een ijsmachine tegen die in kleine restaurants wordt gebruikt. Deze machine, de CUBE, maakte direct indruk door de solide handgemaakte bouw, het hippe Italiaanse design en de vrolijke kleurtjes. En toen de ijsmakers van hej hej het ijs proefden wat uit de machine kwam, waren ze direct verkocht. Een idee werd geboren. Wat zou het geweldig zijn als je zelf met zo’n mooie machine in een handomdraai de lekkerste ijsjes kunt maken van de allerbeste ingrediënten? Als je dan in de tuin zit, dan heb je echt binnen een kwartier zelfgemaakt schepijs van een kwaliteit waar maar weinig ijssalons aan kunnen tippen!

Paar muisklikken
En voor diegene die geen zin heeft om zelf ijs te maken met de CUBE, maakt hej hej nog steeds met liefde ijs op bestelling. Dat wordt thuis bezorgd via een diepvrieskoerier. Geef aan welke smaken je graag wilt hebben. Peer vijgen vegan ijs, koffie hazelnoot roomijs of lactosevrij mango chili ijs. Het kan allemaal. De ijsmakers van hej hej laten je nooit in de kou staan. Niet als je zelf aan de slag gaat met de CUBE en ook niet als je met een paar muisklikken een lekker ijsje besteld.

De CUBE ijsmachine  en het allerlekkerste ijs bestel je op hejhej.nl. Hej hej maak(t) je smaak!

LEES OOK: