Terug naar overzicht

Restaurant Roberto’s heeft een heerlijk Italiaans thuismenu

Nu we tijdelijk niet uit eten kunnen, bieden veel restaurants een alternatief aan voor thuis. Ook Roberto’s restaurant in het Amsterdamse Hilton-hotel heeft een take-awaymenu.

Executive Chef Franz Conde en zijn team hebben een keuzemenu voor thuis samengesteld. Uiteraard volledig gebaseerd op la pura Cucina Italiana. Wat denk je van een carpaccio Cipriani en penne alla Norma.

Free gift op woensdag

Wij mogen 1 thuismenu voor twee personen weggeven! Dat doen we op Instagram. Elke woensdag hebben we daar een ‘free gift’ en deze cadeautjes verloten we onder onze volgers. Het werkt dus heel eenvoudig! We zien je graag ook op Instagram.com/desmaakvanitalie

Thuismenu
Bekijk het thuismenu van Roberto’s. Het menu is op diverse manieren te bestellen. Dat kan via Resengo, per mail AMSHI_guestrelations@hilton.com, of telefonisch (020) 7109020.

Over Roberto’s
Roberto’s restaurant is al ruim 25 jaar gevestigd in het Hilton Amsterdam en opgericht door Roberto Payer. Dat een restaurant zo lang ‘ongewijzigd’ standhoudt, is bijzonder. In het geval van Roberto’s restaurant heeft dat alles te maken met de naamgever. Kort na zijn aantreden als manager van Hilton Amsterdam drukt hij een stevig stempel op de pure Italiaanse keuken die het restaurant tot op de dag van vandaag in ere houdt. Dat gebeurt inmiddels weer onder leiding van executive chef Franz Conde. Beide heren hebben Italiaanse roots en kennen als geen ander de finesses van de Italiaanse keuken.

Bekijk ook:

Fotografie: Esther Sikkink