Terug naar overzicht

TV-tip: de Toscaanse avonturen van ‘Wie is de Mol?’

In het extra jubileumseizoen van Wie is de Mol? krijgen tien oud-deelnemers een herkansing. Spelen ze het spel dit keer anders? In het prachtige Toscane starten zij hun zoektocht naar de Mol.

Ter ere van het 20-jarig jubileum van het populaire tv-programma is er een extra seizoen gemaakt. Dubbel zo leuk voor Italië-liefhebbers, want de kandidaten strijken neer in Toscane.

Renaissance
Hier ligt de oorsprong van de Renaissance, dat letterlijk ‘wedergeboorte’ betekent. Het is dan ook de ideale regio voor 10 oud-deelnemers om, met de wetenschap van toen, opnieuw jacht te maken op de Mol. Ze beginnen aan het spel in Val d’Orcia. Deze streek voldoet als geen andere plek aan het klassieke beeld dat veel mensen van Toscane hebben: de zachtglooiende heuvels, slingerende wegen, beroemde wijngaarden, middeleeuwse kastelen en dorpjes. In hun zoektocht naar de Mol reizen de kandidaten langs de geboorteplaatsen en belangrijke bouwwerken van de meesters van de Renaissance, namelijk Michelangelo, Caravaggio en Leonardo da Vinci.

WIDM-blog
Volg het jubileumseizoen van Wie is de Mol? ook op desmaakvanitalie.nl. Al jaren is onze online coördinator Irene een enthousiast Molloot. Standaard zit ze er met haar Mol-verdenking volledig naast, maar dat drukt de pret van het kijken niet. Lees haar wekelijkse WIDM-blog en krijg meteen de leukste tips voor de Italiaanse locaties waar de kandidaten zich bevinden.

Wie is de Mol is vanaf zaterdag 5 september om 20.30 uur wekelijks te zien op NPO 1.

Bekijk het voorproefje

Rondreis Toscane + Elba

Wil je zelf naar Toscane? Wij weten precies waar je moet zijn! Bekijk deze reisaanbieding.

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de reismogelijkheden van en naar Italië? Volg ons op Facebook of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!