That's Amore: de liefde voor de Laars in de nieuwe Smaak
Terug naar overzicht
cover ed 5 2021 magazine de smaak van italie

That’s Amore: de nieuwe Smaak over de liefde voor de Laars

That’s Amore! Een heel nummer gewijd aan de liefde voor de Laars: dit lees je in het nieuwe magazine. Plus: je kunt mooie prijzen winnen!

Citytrip Verona: romantisch en verrassend

Als één Italiaanse città zich de stad van de liefde mag noemen dan is het wel Verona. Er is genoeg te zien, te proeven en te doen voor een romantisch weekend weg.

Debbie en Vincent van B&B Vol Liefde

Hoe is het met Debbie en Vincent van het mateloos populaire tv-programma B&B Vol Liefde? Wij spraken hen.

Bologna Eat the Street

Bologna ontdek je etend. Het culinaire hart van deze stad is de Quadrilatero; een verzameling smalle straatjes tjokvol delicatessenzaken. Local Laura Rodio wijst ons de weg.

Slow living op Sicilië

Elena en Giulio kochten een verlaten boerderij op het Siciliaanse platteland. Hoe zien de dagen in hun nieuwe leven eruit? En hoe is het om bij ze te overnachten? We nemen je mee naar Iuta Farm & Glamping.

Moeders en Madonna’s

Respect en liefde voor je moeder, die je per slot van rekening je je hele jonge leven heeft verzorgd, zou er in Nederland best wat meer mogen zijn, vindt fotograaf Rosemary Dekker. Hoe anders is dat in Napels waar mamma-devotie nog altijd aan de orde van de dag is. Ze reisde erheen en portretteerde hedendaagse madonna’s met kind.

Nieuwe recepten van Claudia Roden

De recepten Claudia Roden zijn haalbaar en kloppen van A tot Z. In het nieuwste boek van de 85-jarige veelgeprezen kookboekenschrijfster proef je de voorliefde voor de Italiaanse keuken.

B&B in Toscane

De Limburgse Suzanne en Romeinse Fabio worden, na talloze brieven heen en weer te hebben geschreven, verliefd. Zij emigreert naar Italië, samen beginnen ze een B&B in een oud country house in Toscane. Daar maken ze kennis met het buitenleven, dat ze op een andere manier naar elkaar en de wereld om hen heen leert kijken.

Liefde voor lekkers

De Britse Laetitia Clark woont al jaren op Sardinië. Ze is chef-kok en tevens een opgeleid banketbakker. Haar nieuwe boek brengt een onvervalst stukje Italië naar de keukentafel. Wij delen recepten voor lekkers bij een caffè.

Win mooie prijzen en vier de liefde

De liefde, of dat nou tussen vader en zoon, moeder en dochter of tussen twee geliefden is, moet je vieren, vinden wij. Dat doen wij deze winter dan ook met de allermooiste prijzen.

Bekijk de winactie That's Amore

Bestel jouw exemplaar

Het nieuwe magazine ligt nu in de winkel. Bestel jouw exemplaar in onze webshop via de button hieronder en krijg ‘m makkelijk thuisbezorgd!

Bestel mijn exemplaar

Of koop het magazine in de (grotere) supermarkt of winkel. Bekijk de verkooppunten.

Abonnee worden kan natuurlijk ook! Dan ontvang je de leukste Italië-inspiratie automatisch thuis.

BEKIJK DE ABONNEE AANBIEDINGEN

Fotografie: Sofie Delauw, Living Inside