In Puglia zijn cime di rapa onlosmakelijk verbonden met de oortjespasta uit deze regio, orecchiette. Hier delen we het recept.

Van romige pasta’s tot gestoofd vlees en vegetarische klassiekers: hier vind je authentieke hoofdgerechten uit alle regio’s van Italië om zelf te maken.

In Puglia zijn cime di rapa onlosmakelijk verbonden met de oortjespasta uit deze regio, orecchiette. Hier delen we het recept.

Dat de Italiaanse keuken grotendeels gebaseerd is op groenten, bewijzen de lekkere recepten uit Veganista.

Maud, Nina en Leonardo, van Toscanini in Amsterdam, leren je alles over het maken van Italiaanse gerechten.

De Italiaanse pizza die we meestal eten heeft tomatensaus als basis. Dat is een pizza rossa. Wel eens van een pizza bianca gehoord?

De godfather van de Italiaanse keuken Antonio Carluccio is niet meer, maar van zijn gerechten genieten we nog altijd.

Emiko Davies schrijft over eten en reizen in Italië. Dit keer deelt ze het recept voor pasta met mosselen en bonen.

In het kookboek Med, proef je de voorliefde voor de Italiaanse keuken. Wij delen het recept voor tagliolini.

Wijnjournalist Esmee Langereis en chefkok Flavio zoeken de mooiste wijnen bij een serie klassieke gerechten…